Ένθερμη η συμμετοχή του κόσμου στην προβολή του ντοκιμαντέρ «Ίχνη» στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

Ένθερμη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην προβολή του ντοκιμαντέρ «Ίχνη» στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΨΗΠΤΕ) στην Αθήνα.

Η συζήτηση που ακολούθησε υπήρξε ιδιαίτερα ουσιαστική, με τους Μαρία Γαβουνέλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου, Νομική Σχολή ΕΚΠΑ, και Βασίλη Σωτηρόπουλο, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, να αναδεικνύουν πολύ σημαντικές πτυχές της (μη) λειτουργίας του Διεθνούς Δικαίου σε πολλές περιπτώσεις, ανάμεσά τους και των αγνοουμένων της Κύπρου. Στη συζήτηση συμμετείχε επίσης και ο Σωτήρης Ριζάς, Διευθυντής Ερευνών στο Κέντρο Έρευνας της Ιστορίας του Νεώτερου Ελληνισμού της Ακαδημίας Αθηνών, καθώς και η υπεύθυνη Έρευνας και Παραγωγής του ντοκιμαντέρ, Σοφία Ιορδανίδου.

Με τη συγκεκριμένη προβολή, τα «Ίχνη» ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους στην πρωτεύουσα και τώρα ετοιμάζουν βαλίτσες για την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και για το εξωτερικό! Οι επόμενες προβολές θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *